Naturmålningar
av
Akvile Lawrence

Nyheter/Blog
English

En lite om Akvile och hennes naturmålningar

Akvile exponerades till naturmåleri sen sin barndom genom sin uppväxt med professionella konstnärer i sin familj: sin mor (en professionell textildesigner) och morfar (en professionell möbeldesigner och tillverkare). Från tidig ålder, Akvile specialiseras på naturmålningar och porträttmålningar. En klassisk utbildning tillsammans med en förmåga att se vilda djurs liv i deras naturliga omgivning gör Akviles målningar att ha en dynamisk känsla, fånga den inre själen av människor och djur hon målar.

Varje naturmålning som Akvile skapar kräver många timmar av forskning tillsammans med 100-tals fotografier av lämplig bakgrund scener. Akvile är noggrann med att vara så exakt som möjligt med detaljer om djur eller fåglar som hon målar och med omgivningen där det skildras. Akviles målningar är inte kopior av fotografier, men kompositioner baserade på naturliga beteende föremål i dess naturliga livsmiljö. Akviles filosofi vid målning djurlivet är att målningen skulle antyda en historia, pågående insatser, där vi får en övergående inblick i livet på djur och undrar vad som händer härnäst, som en bra bok vi vill inte sluta att se.

Specialbeställningar

Inledningsvis var mycket av Akviles arbete själv inspirerad, men på senare tid Akvile gör allt mer beställt målningar. Akvile är involverad med möbeldesign och porträttmåleri, liksom landskap / natur målning. De två första är i fokus för en annan webbplats. Beställt landskap / natur målningar uppstår ofta från kunder som söker en unik och anpassad present till någon som är utomhus- eller naturälskande. Ofta finns det en inställning som har en viss förening (till exempel ditt hus) och ett djur eller en fågel som det finns en särskild anknytning. Av praktiska skäl, med tanke på den internationella karaktären av hennes kunder, arbetar Akvile vanligtvis från fotografier som tillhandahålls av kunden. Helst ett antal fotografier kan skickas som fångar inställningen från olika vinklar och i olika ljusförhållanden. Det är ovanligt att en bild återges exakta, utan snarare en rad fotografier fångar atmosfären som blir målet för den naturmålningen. Fokusen för målning, djuret eller fågel, behöver inte tas med i samma inställning som önskas för målningen, i själva verket är det ofta inte nödvändigt att förse Akvile med bilder på subjektet själv, kan sedan genom hennes egen forskning ofta hittar lämpligt material.

Att ha Akvile göra en naturmålning för dig, e-post Akvile med dina idéer. I ett tidigt skede blir du ombedd att skicka några lämpliga bilder och grundas på dessa och dina beskrivningar, Akvile göra några skisser, som så småningom ligga till grund för målningen. Från ett tidigt stadium, kommer Akvile dela dessa med er att se till att de fångar vad du letar efter. När målningen har börjat, har du tillgång till bilder av det pågående arbetet.

Prissättningen för specialbeställningar är individuell och varierar beroende på storleken på verket, komplexiteten, mängden forskning inblandade etc. Efter att ha diskuterat med dig dina idéer, kommer Akvile ge dig ett pris som kommer att vara det slutliga priset och inte ett förslag som kan komma att ändras. En idé av leverans tiden också kommer att ges (den tid som behövs handlar ofta om en månad för ett visst stycke, uppenbarligen för perioder när Akvile har ett antal målningar på gång samtidigt kan den totala tiden bli lite längre).